به گزارش شهرآرانیوز؛ معمولا یکهفتهای که از ماه مبارک رمضان میگذرد، بدن به شرایط جدید عادت میکند، ولی اگر در این ده، یازده روز روزهداری همچنان با این موضوع مشکل داشتهاید، باید در خوردوخوراکهایتان بازنگری کنید. البته مسائل دیگری مانند نوع فعالیت، خواب و سلامت جسمانی هم در این موضوع تأثیرگذارند که ما امروز قصد نداریم به آنها بپردازیم. در ادامه فقط مهمترین مسائل تغذیهای را که باید در ماهمبارک رمضان به آن توجه داشته باشیم، با هم مرور میکنیم.
اضافه وزنها
افرادی که اضافه وزن دارند، بهتر است میزان دریافت موادغذایی خود را به نسبت دیگر روزهای سال ۲۰ درصد کم کنند.
۵۰ تا ۶۰ گرم
مصرف ۵۰ تا ۶۰ گرم مواد قندی برای روزهای روزهداری کفایت میکند که شامل مصرف زولبیا و بامیه نیز میشود.
بدون سحری هرگز
با وجود نزدیکی زیاد وعدههای افطار و سحر، نباید سحری را حذف کرد. این ضرورت برای روزهاولیها و سالمندان بیشتر است.
۱.۱ برابر
به ازای هر لیوان آبی که خورده میشود ۱.۱ برابر آن آب از دست میرود. پس بهتر است در وعدههای افطار و سحر زیاد خوراکیها و نوشیدنیهای مدر مانند چای پررنگ و هندوانه مصرف نشود.
۸ لیوان آب
دستکم هشت لیوان آب در فاصله افطار تا سحر باید نوشیده شود.
۳ واحد میوه
حتما بین وعدههای افطار تا شام، دو تا سه واحد میوه باید مصرف شود تا در پایان ماه رمضان دچار کمبود انواع ویتامینها نشویم.
مواد پتاسیمدار
مصرف غذاهایی که پتاسیم زیادی دارند مانند سبزیجات دارای برگ سبز تیره به بازگرداندن انرژی از دست رفته روزهدار کمک میکند.
۷ عدد
خوردن هفتعدد گردو نیاز روزانه بدن به بسیاری از مواد معدنی را تأمین میکند، ازاینرو بهترین گزینه برای مصرف در وعده افطار و تأمین انرژی موردنیاز روزهداران است.
میوههای خشک خیسانده
مصرف برگههای هلو، زردآلو، انجیر و آلو بخارا یکی دو ساعت بعد از شام به پیشگیری از یبوست در طول روزهداری کمک میکند.
خورشتهای آبدار و کمنمک
خورشتهای آبدار و کمنمک بهترین انتخاب برای وعده شام و سحری هستند.